Referenciák

Irodabútor beszerzés

Irodabútor beszerzés

Megbízónk régi irodájából új irodába költözött, és szerette volna használt, de saját, modern irodabútorral berendezni azt. 45 db íróasztalra, hozzátartozó konténerekre, irattartó szekrényekre, tárgyaló asztalokra volt szüksége a lehető legkedvezőbb áron, és legjobb minőségben. Személyes egyeztetést követően elkezdtük keresni az elképzeléseinek megfelelő irodabútorokat. Pár hetes keresést követően akadtunk rá a megfelelő felsőkategóriás használt osztrák BENE […] Részletek »

Luxus nyaraló építése a Balatonnál

Luxus nyaraló építése a Balatonnál

Megbízónk elképzelése egy vízparti telek megvásárlása, és a telken 400-500 nm nagyságú luxusnyaraló felépítése volt. A projekt management során felkutattuk a szóba jöhető ingatlanokat, személyes előszűrésünknek köszönhetően csak az elképzelésének megfelelő ingatlanokat mutattuk meg megbízónknak. Itt kiemelnénk, hogy az általunk ajánlott ingatlant a megbízó megvásárolta. Az ingatlan vásárlással kapcsolatosan teljes koordinációt, tájékoztatást, nyújtottunk ügyfelünknek, beleértve […] Részletek »

Home Fittness&Wellness Svájcban

Home Fittness&Wellness Svájcban

Megbízónknak évek óta érlelődött fejében a gondolat, hogy szeretne konditermet kialakítani svájci lakásának egyik helyiségében, a teraszon pedig jakuzzi masszázsmedencében szeretné kipihenni a nap fáradalmait. A személyes találkozást követően felvettük a kapcsolatot a hazai piac egyik vezető edzőtermi gépeket forgalmazó cégével a Technogymmel, jakuzzit illetően pedig több céggel történt egyeztetést követően esett a választásunk a […] Részletek »

Lakásfelújítás a Belvárosban

Lakásfelújítás a Belvárosban

Megbízónk a Belvárosban vásárolt egy felújítatlan, lelakott állapotú 45 nm-es lakást. Kérése az volt, hogy a lakás teljes körűen felújításra kerüljön, új tulajdonosa, a lánya részére. A lakás felújítását az új tulajdonos ízlése, egyedi igényei szerinti fiatalos kivitelezésben végeztük. A villany- és víz (ólom) vezetékek, szaniterek teljes cseréjét követően a nappalit és a konyhát egybenyitottuk. […] Részletek »

Maison Marquise pop up store kialakítás Aréna Plaza

Maison Marquise pop up store kialakítás Aréna Plaza

Ügyfelünk, a Maison Marquise divatmárka az Aréna Plazában szándékozott pop up boltot nyitni. A teljes projektre a megkereséstől számítva 7 nap állt rendelkezésünkre. Gyors igényfelmérés után megkezdtük a tervezést, majd a kivitelezést, amelyre a tervek elfogadása után mindösszesen 1 éjszakánk maradt! Az előző bérlő igényei szerint kialakított boltban az esztétikai átalakítások mellett a régi burkolatot, […] Részletek »

Budapest II. kerület teljes lakás felújítás

Budapest II. kerület teljes lakás felújítás

Megbízóink ismét gyors és precíz munkát kértek tőlünk tekintettel arra, hogy az általuk első körben felkért felújító csapat visszalépett. Ekkor kerültünk mi a képbe közös ismerősünk ajánlásának köszönhetően. A felmérést követően elkészítettük árajánlatunkat, melyet a kedves megbízó házaspár el is fogadott, ezáltal teret engedve a lakás teljes átalakításának. A terveket (alaprajzok, látványtervek) Bársony István építész […] Részletek »

Nyaraló felújítás a Balatonnál

Nyaraló felújítás a Balatonnál

Megbízóink 2016 januárjában kerestek meg minket, hogy a Balatoni kis nyaralójukat szeretnék a szezon kezdetére teljesen felújítani. A gyors felmérés és árajánlat adást követően a munkát megrendelték, mi pedig neki álltunk, és az alapoktól kezdve újjáépítettük a nyaralót, úgy, hogy a nyarat már itt töltötték kedves Megrendelőink. Részletek »

Új kert építése Budán

Új kert építése Budán

Megbízóink 2015. november elején kerestek meg minket, hogy a kivitelezőjük nem tudja vállalni a kert megépítését, és karácsony előtt szeretnék, ha az építkezés lezárulna, és a kert is elkészülne, szeretnének továbbá egy kerti teraszt világítással, fűthető kocsibejárót, és gyalogos lépcsőt világítással, valamint a régi kerítést és kaput is cseréljük ki távirányítóval nyitható motoros kapura. Tekintettel […] Részletek »